Υλικά
1 κιλό πατάτες baby
6 αγκιναράκια
5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μάτσο μαϊντανό
50 ml ελαιόλαδο
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλατοπίπερο
1 κ.σ. μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι)
Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατάτες στο φούρνο που καίει για 10'. Κόβουμε τις πατάτες σε 3 κομμάτια και τις βάζουμε σε μπωλ μαζί με τα αγκιναράκια, τα κρεμμυδάκια και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε σε μπωλ το ελαιόλαδο, τον χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι κι αλατοπίπερο και περιχύνουμε τη σαλάτα. Πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και σερβίρουμε την πατατοσαλάτα.