Υλικά
330 γρ. τυρί κρέμα
Στέβια κρυσταλλική
400 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (πολύ κρύα)
28 μπισκότα νταϊτζέστιβ χωρίς ζάχαρη
Μαρμελάδα με γεύση φράουλα ή φρούτα του δάσους χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ για 1' το τυρί κρέμα με τη στέβια μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να γίνει σαντιγί. Απλώνουμε 14 μπισκότα και αλείφουμε πάνω από το καθένα 1 κουταλάκι του γλυκού μαρμελάδα. Από πάνω απλώνουμε την κρέμα που χτυπήσαμε. Καπακώνουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα. Τα βάζουμε σε τάπε πολλά μαζί και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3,5 ώρες.