Υλικά
800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
400 γρ. πατάτες
150 γρ. φύλλα σπανακιού
Αλάτι, πιπέρι
Για το ντρέσσινγκ
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
90 γρ. πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ. βασιλικό
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Ανοίγουμε στη μέση τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε λαδωμένη σχάρα. Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και τις σκεπάζουμε με τα φύλλα σπανακιού. Τοποθετούμε το κοτόπουλο πάνω στο σπανάκι. Σε μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσσινγ, περιχύνουμε το φαγητό και σερβίρουμε.