Υλικά
Τα μπουκετάκια από 1 κουνουπίδι
2 πιπερίτσες τσίλι
2 κ.γ. σιναπόσπορος κοπανισμένος
2 κ.γ. σπόροι κόλιανδρου κοπανισμένοι
1 κ.σ. αμύγδαλο λευκό ψιλοκομμένο
Αλάτι - φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε για 3' το κουνουπίδι. Σουρώνουμε το τσίλι, τον σιναπόσπορο, τον κόλιανδρο και το αμύγδαλο. Αλατοπιπερώνουμε το κουνουπίδι, το ανακατεύουμε στο μείγμα μπαχαρικών και ψήνουμε για 20'.