Υλικά
3 κ.σ. ελαιόλαδο
4 μοσχαρίσια σκαλοπίνια 150 γρ. το καθένα
4 φέτες χοιρινό βραστό ζαμπόν
4 λεπτές φέτες γραβιέρα
3 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. λευκό κρασί
3 κ.σ. γάλα
Λίγο μοσχοκάρυδο
1 κ.γ. πάπρικα
Αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Σε δυνατή φωτιά ροδίζουμε τα σκαλοπίνια για 1' από κάθε πλευρά. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι και βάζουμε πάνω σε κάθε σκαλοπίνι από μια φέτα ζαμπόν και τυρί. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το κρασί, το γάλα και την πάπρικα, προσθέτουμε λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και περιχύνουμε τα σκαλοπίνια με το μείγμα αυτό. Βάζουμε το ταψάκι στο φούρνο, ψήνουμε για 10' και σερβίρουμε.