Υλικά
Ρεβύθια
Αλεύρι
1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Λάδι
Μαϊντανό
Αρκετό ψωμί ψίχα βρεγμένη
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα ρεβύθια 30 ώρες στο νερό και μετά τα τρίβουμε με σόδα για να βγουν οι φλούδες. Αφού τα πλύνουμε καλά, τα κοπανάμε ώστε να γίνουν αλοιφή. Τα ρίχνουμε στη λεκάνη μαζί με το κρεμμύδι, το λάδι, το ψωμί, λίγο αλεύρι, τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και τα ζυμώνουμε όλα μαζί.
Τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.