Υλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 συκευασία άσπρα μανιτάρια
12 τοματίνια
1 σουτζούκι ίσιο
200 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
Μαϊντανός
Αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε τηγάνι με μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αλατίζουμε κατά βούληση. Χαράζουμε ελαφρώς την επιφάνεια του σουτζουκιού, αφαιρούμε το έντερο και το κόβουμε σε μέτριες φέτες. Προσθέτουμε το σουτζούκι, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ανακατεύουμε γρήγορα, μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με μαϊντανό.