Υλικά
700 γρ. φιλέτα κοτόπουλου
1 κ.σ. κάρι σκόνη
40 γρ. κάσιους ανάλατα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
2 σφηνάκια λευκό ξηρό κρασί
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε κύβους. Το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά απ' όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για 1'. Προσθέτουμε το τζίντζερ, πασπαλίζουμε με κάρι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 11' μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα κάσιους, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.