Υλικά
250 γρ. φέτα σε κομμάτια
100 γρ. μανούρα Σίφνου σε κυβάκια
10 τοματίνια σε φετάκια
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Ξύσμα και χυμός από ½ λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
Φύλλα δυόσμου
½ κγ ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
30 ml ελαιόλαδο
Αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Σ' ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος ανακατεύουμε τα τυριά, την καυτερή πιπεριά, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, τον δυόσμο και το δεντρολίβανο. Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε τα τοματίνια με αλατοπίπερο, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αδειάζουμε πάνω από τα τυριά και στρώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε για 10' ή μέχρι να μαλακώσουν τα τοματίνια και να λιώσουν τα τυριά.