spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ημι-στραπατσάδα με φέτα, πιπεριές Φλωρίνης και μαυροκούκι

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
8 αυγά
20 τοματίνια κομμένα στη μέση
3 πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες και λεπτοκομμένες
120 γρ. φέτα πικάντικη θρυμματισμένη
60 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1 κγ δυόσμος ξερός τριμμένος
1/2 κγ μαυροκούκι
70 ml ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα τοματίνια με τις πιπεριές και λίγο αλάτι για 5', μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Σ' ένα μπωλ χτυπάμε 4 αυγά, τα ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Σπάμε τα υπόλοιπα αυγά (μάτια) και τα ρίχνουμε, ανάμεσα στα υλικά. Σκορπίζουμε τα τυριά, αλατοπίπερο και τον δυόσμο, μαγειρεύουμε για 2', μέχρι να λιώσουν τα τυριά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου