spoon

Πρόσφατες συνταγές

Αυγά μελάτα με ρόκα, παρμεζάνα και γλυκόξινη βινεγκρέτ

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
2 κ.σ. κολοκυθόσπορους
400 γρ. φύλλα ρόκας
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου
4 αυγά
100 γρ. παρμεζάνα σε νιφάδες 
Κόλιανδρο

Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε λίγο τους κολοκυθόσπορους. Βάζουμε τα φύλλα ρόκας σε μπωλ. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, τη κρέμα βαλσάμικου και αλατοπίπερο. Σε νερό που κοχλάζει βράζουμε τα αυγά για 3'. Όταν κρυώσουν, αφαιρούμε το τσόφλι, τα κόβουμε στη μέση και τα βάζουμε στη σαλάτα. Πασπαλίζουμε τη σαλάτα με παρμεζάνα, λίγο κόλιανδρο και κολοκυθόσπορους. Σερβίρουμε με ψωμή ή παξιμάδια της αρεσκείας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου