Υλικά
200 γρ. φύλλο κανταΐφι
12 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες
1 τομάτα ώριμη σε καρεδάκια
1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
100 γρ. φέτα τριμμένη
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Χωρίζουμε το κανταΐφι σε 12 κομμάτια και τα απλώνουμε σε ίσια επιφάνεια. Στη μία άκρη κάθε κομματιού βάζουμε από μία γαρίδα, ρίχνουμε πιπέρι και προσθέτουμε τομάτα, πιπεριά και φέτα. Τυλίγουμε προσεκτικά με το φύλλο, φτιάχνοντας ρολάκι και το κρατάμε λίγο, για να κολλήσει το κανταΐφι στα υλικά. Τηγανίζουμε τα ρολάκια για 3' το πολύ, μέχρι να χρυσίσουν. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.