Υλικά
200 γρ. κους κους
200 γρ. ασπρομανίταρα
20 γρ. βούτυρο
1 σφηνάκι λευκό κρασί
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. φυλλαράκια μαϊντανού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κους κους σε αλατισμένο νερό. Εν τω μεταξύ, σοτάρουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά, ώστε τα μανιτάρια να βγάλουν τα υγρά τους. Τα σβήνουμε σε λευκό κρασί, προσθέτουμε βούτυρο, ανακατεύουμε κι αποσύρουμε από τη φωτιά. Στραγγίζουμε το κους κους και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Νοστιμίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.