Υλικά
8 αυγά
2 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες
1 μελιτζάνα
4 τομάτες
80 γρ. φέτα
50 γρ. κασέρι
40 γρ. βούτυρο αγελάδος
Φύλλα δυόσμου
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε 20 γρ. βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε την μελιτζάνα για 3'. Σ' ένα μπωλ χτυπάμε τα 4 αυγά με αλατοπίπερο. Βάζουμε τα αρωματικά και τα τυριά, ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Σπάμε τα υπόλοιπα αυγά μάτια, ρίχνουμε και το υπόλοιπο βουτυρο, σε κομματάκια, στην επιφάνεια και σκεπάζουμε. Μαγειρεύουμε για 5' μέχρι να σφίξει και να ροδίσει το σφουγγάτο.