Υλικά
120 γρ. ταραμάς λευκός
200 γρ. ξερό ψωμί, ψύχα μουλασμένη σε νερό
80 ml χυμός λεμονιού
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
300 - 350 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρεμμύδι σε ψιλό σουρωτήρι, το πιέζουμε να φύγουν όλα τα υγρά και το αδειάζουμε στον πολυκόφτη. Προσθέτουμε τον ταραμάμ το ψωμί και το χυμό και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 1'. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε σταδιακά το λάδι. Αν το μείγμα γίνει πολύ πηχτό, αραιώνουμε με λίγο νερό και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια κρέμα με την υφή μαγιονέζας.