Υλικά
200 γρ. φέτα κομμάτι
100 γρ. κασέρι πικάντικο τριμμένο
2 τομάτες σε κυβάκια
1 πιπεριά καυτερή σε φέτες (με τα σπόρια)
Μπούκοβο
½ κ.σ. ρίγανη
30 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τη φέτα, από πάνω την τομάτα, την πιπεριά και το μπούκοβο. Καλύπτουμε με το κασέρι και ψήνουμε για 15' ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Πασπαλίζουμε με ρίγανη, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.