Υλικά
1 κιλό χοιρινή σπάλα, σε κύβους 2 εκ.
2 πράσα σε λεπτές ροδέλες
1 κιλό σέσκουλα
5 κλωνάρια άνηθο ψιλοκομμένο
½ μάτσο μυρώνια
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
70 ml ελαιόλαδο
Αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά για 3', μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το πράσο και σοτάρουμε άλλα 3' μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς. Ρίχνουμε τα σέσκουλα και τα μυρώνια, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά και μετριάζουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε με ξεσκέπαστη κατσαρόλα για 15', μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά και να εξατμιστούν τα υγρά. Ρίχνουμε τον άνηθο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.