spoon

Πρόσφατες συνταγές

Σφυρίδα κρασάτη με σκόρδο και μαϊντανό

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
4 φέτες σφυρίδας
4 τομάτες κονσέρβας
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
Χυμός από ½ λεμόνι (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Σε τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στρώνουμε τις φέτες τομάτας έτσι ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Ρίχνουμε το σκόρδο και αλατοπίπερο και βάζουμε τις φέτες του ψαριού πάνω. Σβήνουμε με κρασί, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 7' και αποσύρουμε από τη φωτιά. Περιχύνετε το φαγητό με χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου