spoon

Πρόσφατες συνταγές

Νηστίσιμη ταχινόσουπα με ρύζι

0

Κατηγορία : ,

Βράζουμε σε μια κατσαρόλα 1,5 λίτρο νερό με λίγο αλάτι σε δυνατή φωτιά μέχρι να κοχλάσει.
Ρίχνουμε 200 γρ. ρύζι γλασσέ και βράζουμε για 25' σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει.
Βάζουμε σ' ένα μπωλ 200 γρ. ταχίνι και χυμό ενός λεμονιού και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας από το ζεστό νερό του ρυζιού και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός.
Ρίχνουμε τον χυλό σταδιακά στη ριζόσουπα και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει η σούπα. Ελέγχουμε το αλάτι και το λεμόνι και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου