Υλικά
4 αυγά φρέσκα
8 κ.σ. στάκα
Στακοβούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά)
Ελάχιστο αλάτι (η στάκα είναι αλμυρή)
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο τηγάνι 40-50 ml στακοβούτυρο (ή ελαιόλαδο) και σπάμε εκεί τα αυγά. Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτά, περιχύνοντας τα αυγά συχνά με το στακοβούτυρο, μέχρι να γίνουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε τα αυγά σε τέσσερα πιάτα. Σε κάθε καυτό αυγό ακουμπάμε 1-2 κ.σ. στάκα, που θα μουλιάσει από την θερμοκρασία, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε με ψωμί.