Υλικά
400 γρ. ταλιατέλες
2 μάτσα ρόκα χοντροκομμένη
300 γρ. τοματίνια
1 κ.σ. κάππαρη ξαλμυρισμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. φέτα σκληρή σε κύβους
60 ml ελαιόλαδο
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Πιπέρι χοντροκομμένο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με την κάππαρη σε δυνατή φωτιά για 3'. Προσθέτουμε τα τοματίνια και τη ρόκα και ανακατεύουμε για 2'. Βράζουμε τις ταλιατέλες, τις στραγγίζουμε και τις ξαναβάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη σάλτσα από το τηγάνι και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και παρμεζάνα και σερβίρουμε.