spoon

Πρόσφατες συνταγές

Πανσέτες στη σχάρα μαριναρισμένες σε πρόβειο γάλα με μυρωδικά

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
1 κιλό χοιρινές πανσέτες πάχους 1 εκ.
1 λίτρο γάλα πρόβειο
2 κ.σ. ξερό θυμάρι
2 κ.σ. ξερό φασκόμηλο τριμμένο
2 κ.σ. ρίγανη
2 κ.σ. μπούκοβο
Αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σ' ένα ταψί ανακατεύουμε το γάλα, τα μυρωδικά και το μπούκοβο. Προσθέτουμε τις πανσέτες και ανακατεύουμε. Τις πιέζουμε να βυθιστούν στο γάλα και σκεπάζουμε με διάφανη μεβράνη.
Μαρινάρουμε στο ψυγείο για 6 ώρες. Τις βγάζουμε από τη μαρινάδα, ταμπονάρουμε και αφήνουμε για 30' σε θερμοκρασία δωματίου. Λαδώνουμε τη σχάρα και ψήνουμε τις πανσέτες, σε μέτρια φωτιά για 15', μέχρι να ροδίσουν και να μείνουν ζουμερές εσωτερικά και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου