spoon

Πρόσφατες συνταγές

Μπρουσκέτες με μαρμελάδα πορτοκάλι, πάστα ελιάς και ελληνικά αλλαντικά

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
6 φέτες χωριάτικο ψωμί
6 φέτες σαλάμι Λευκάδος
6 φέτες προσούτο Ευρυτανίας
6 φέτες λούζα Τήνου
2 κ.σ. πάστα ελιάς
2 κ.σ. ελαιόλαδο
5 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι
1 κ.σ. χυμός λεμονιού
⅛ κ.γ. μπούκοβο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ. Απλώνουμε τις φέτες ψωμιού, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 2' μέχρι να ροδίσουν. Σε μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα, το μπούκοβο, το λεμόνι και το πιπέρι. Αλείφουμε το ψωμί με την πάστα ελιάς και το μείγμα της μαρμελάδας. Τυλίγουμε τα αλλαντικά σε ρολά, τα μοιράζουμε στις μπρουσκέτες και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου