spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ταλιατέλες με καρότο, κολοκύθα και κατίκι

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
500 γρ. ταλιατέλες
2 καρότα
400 γρ. κολοκύθα κομμένη σε κύβους 1 εκ.
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Φύλλα από φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένα
Φύλλα από φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένα
200 γρ. κατίκι
40 ml ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
Βράζουμε και σουρώνουμε τα ζυμαρικά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα καρότα, την κολοκύθα και τα κρεμμυδάκια για 10'. Προσθέτουμε το κατίκι, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 3', μέχρι να γίνει ρευστό το τυρί. Θα σχηματιστεί μια ιδιότυπη σάλτσα. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου