spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ζουμερή στραπατσάδα με συνταγή του 1889

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
650 γρ. τομάτες ψιλοκομμένες
2 κ.σ. βούτυρο
250 γρ. φέτα χοντροθρυμματισμένη
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
120 ml λευκό ξηρό κρασί
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
7 αυγά χτυπημένα με πιρούνι
Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις τομάτες για 10'. Ρίχνουμε τη φέτα, τον μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια και το κρασί κι ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για άλλα 5', μέχρι να λιώσει το τυρί. Ρίχνουμε τα αυγά και αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 7' μέχρι να πήξουν. Σερβίρουμε σε φρυγανισμένο ψωμί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου