Υλικά
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
3 κρεμμύδια σε καρέ
2 κιλά πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες
4 τομάτες ψιλοκομμένες
4 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
120 ml ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με τον κιμά για 5'. Όταν ροδίσουν προσθέτουμε την τομάτα και τις πιπεριές, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε 45', μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά και να εξατμιστούν τα υγρά. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό κατά τη διάρκεια. Αλατοπιπερώνουμε, σκορπίζουμε το μαϊντανό, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.