Υλικά
6 φέτες μοσχαρίσιο κότσι
300 γρ. φέτα
600 γρ. τοματάκια κονσέρβας πολτοποιημένα
4 αστεροειδής γλυκάνισοι
1 κ.γ. γαρύφαλλο σκόνη
1/2 κ.γ. μπαχάρι
300 ml κρασί μοσχάτο Αλεξανδρείας
60 ml ελαιόλαδο
Αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας για 4' από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει. Βάζουμε το οσομπούκο στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 3' να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε την τομάτα, 300 ml νερό, τους γλυκάνισους, το μπαχάρι, το γαρύφαλλο και αλατοπίπερο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγομαγειρεύουμε για 1 ώρα. Αν το κρέας έχει μαλακώσει αλλά η σάλτσα είναι πιο υδαρής, βγάζουμε το κρέας και τη βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 5'. Αφαιρούμε τους γλυκάνισους, περιχύνουμε με τη σάλτσα το κρέας και σερβίρουμε.