Υλικά
3 σουπιές
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Χυμός από 1 λεμόνι
100 ml ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις σουπιές, τις γεμίζουμε με κρεμμύδι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και χρησιμοποιούμε το επάνω μέρος, όπου είναι τα μικρά πλοκάμια, για να κλείσουμε το άνοιγμα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα, στους 220°C. Απλώνουμε τις σουπιές και τις αλείφουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Βάζουμε το ταψί σ' ένα από τα μεσαία ράφια του φούρνου και ψήνουμε τις σουπιές για 8'. Τις γυρίζουμε και ψήνουμε για 5'. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και σερβίρουμε.