Υλικά
4 αυγά
100 γρ. σουτζούκι
Αλάτι
60 γρ. παστουρμά
80 γρ. κασέρι τριμμένο
120 γρ. φέτα
10 τοματίνια κομμένα στη μέση
Φύλλα δυόσμου
50 ml ελαιόλαδο
Φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα τοματίνια σε μέτρια φωτιά για 5'. Βάζουμε το σουτζούκι, δυναμώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε για 2', ανακατεύοντας τακτικά. Προσθέτουμε τον παστουρμά, ανακατεύουμε και δημιουργούμε 4 κενά. Σε κάθε κενό, σπάμε 1 αυγό, χωρίς να χυθεί ο κρόκος. Ρίχνουμε τα τυριά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε το ασπράδι με τα αλλαντικά, τα τυριά και τα τοματίνια. Σκεπάζουμε, σβήνουμε και αφήνουμε στο μάτι για 2', να γίνει ο κρόκος μελάτος και να λιώσουν τα τυριά. Σκορπίζουμε τον δυόσμο και σερβίρουμε.