spoon

Πρόσφατες συνταγές

Σφέλα σαγανάκι με λεμόνι

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
4 φέτες τυρί σφέλα πάχους 1 εκ.
Χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι και 
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε της φέτες σφέλας, ανά δύο, για 2' από κάθε πλευρά, μέχρι να σχηματιστεί μια λεπτή κρούστα. Εσωτερικά το τυρί θα είναι πιο μαλακό. Σερβίρουμε με λίγο χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου