spoon

Πρόσφατες συνταγές

"Καυτό" χοιρινό

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
1 κιλό χοιρινό σε μπουκίτσες
2 πράσινες και 2 κόκκινες πιπεριές σε μπαστουνάκια
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
500 γρ. τομάτες τριμμένες
1 φλ. κόκκινο κρασί
1 κ.σ. ρίγανη
Πάπρικα καυτερή
Ταμπάσκο
Κύμινο σε σκόνη
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση
Ροδίζουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές. Ρίχνουμε το σκόρδο και τις πιπεριές, σοτάτρουμε για 2' και σβήνουμε με κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τις τομάτες και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει το κρέας. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου