Χτυπάτε ελαφρά 1 κιλό χονδρές κοτολέτες αρνιού. Χωρίζετε κάθε κοτολέτα στη μέση και βάζετε μέσα 1 φετάκι ζαμπόν, τυλιγμένο σε παρμεζάνα. Χρειαζόμαστε 300 γρ. ζαμπόν και 3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα. Κλείνετε τις κοτολέτες ώστε να πάρουν το αρχικό τους σχήμα και τις χτυπάτε λίγο.
Αναμυγνείετε λίγο αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και τυλίγετε τις κοτολέτες. Τις βουτάτε σε χτυπημένο αυγό και τις τυλίγετε σε γαλέτα. Τις τηγανίζετε σε βούτυρο.