spoon

Πρόσφατες συνταγές

Σαγανιά. Τηγανιά με πορτοκαλένια λουκάνικα

0

Κατηγορία : ,

Υλικά
1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα με πορτοκάλι, σε φέτες 2 εκ.
1 πράσο ψιλοκομμένο
120 ml ελαιόλαδο
2 κ.γ. ξερό θυμάρι τριμμένο
Χυμός από 1 πορτοκάλι
Αλάτι

Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα λουκάνικα 4' μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το πράσο και σοτάρουμε ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι τα λουκάνικα να ροδίσουν έντονα. Ρίχνουμε το αλάτι και το θυμάρι, ανακατεύουμε και περιχύνουμε με τον χυμό πορτοκαλιού. Μαγειρεύουμε για 1' και αποσύρουμε από την φωτιά. Σερβίρουμε τη σαγανιά με τα ζουμιά της και συνοδεύουμε με φρέσκο ψωμί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου