spoon

Πρόσφατες συνταγές

Στικς κολοκυθιών τραγανά

0

Κατηγορία : ,

Κολοκυθάκια όχι πολύ μεγάλα, μέτρια
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
Σιμιγδάλι ή αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι

Πλένουμε, σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια, λίγο πιο μεγάλα από τις πατάτες τις τηγανητές. Τα αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το αλεύρι, προσθέτουμε την ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας να αλευρωθούν καλά. Σε λάδι καυτό ρίχνουμε τα στικ-μπαστουνάκια μας, τηγανίζουμε λίγα λεπτά προσέχοντας να μην μας καούν γυρίζοντάς τα 2-3 φορές να ροδίσουν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου