spoon

Πρόσφατες συνταγές

Σολομός στον φούρνο

0

Κατηγορία : ,

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 120 βαθμούς, προσθέστε 1/4 φλ. ελαιόλαδο σε ένα βαθύ ταψί, βάλτε μέσα το σολομό (με το δέρμα προς τα κάτω) και αλατοπιπερώστε καλά. Ψιλοκόψτε (ή βάλτε στο multi) 1 μεγάλο κρεμμύδι, ίση ποσότητα άνηθου και μαϊντανού, προσθέστε αρκετές κουταλιές ελαιόλαδο και απλώστε το μείγμα πάνω στην επιφάνεια του σολομού. Αφήστε τον να ψηθεί για 25' έως ότου το ψάρι να χωρίζεται εύκολα με ένα πιρούνι. 
Εάν είναι κάπως σκληρό, αφήστε το για άλλα 5'. Σερβίρετε το με ζεστή τσιαπάτα και μπόλικη πράσινη σαλάτα, ως το τέλειο συνοδευτικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου