Κόβουμε σε φέτες το ψάρι (φέτα ψαριού) και το αλατίζουμε. Αφού το αφήσουμε για λίγο στο αλάτι το πανάρουμε με αυγό και γαλέτα. Το ψάρι πανέ σερβίρεται σε μια πιατέλα και συνοδεύεται από σάλτσα μαγιονέζα ή βραστές πατάτες.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 29 Νοεμβρίου, Ψάρια
Κόβουμε σε φέτες το ψάρι (φέτα ψαριού) και το αλατίζουμε. Αφού το αφήσουμε για λίγο στο αλάτι το πανάρουμε με αυγό και γαλέτα. Το ψάρι πανέ σερβίρεται σε μια πιατέλα και συνοδεύεται από σάλτσα μαγιονέζα ή βραστές πατάτες.
Powered by : Blogger