160 γρ. αλεύρι
2 αυγά
1 ποτήρι του νερού γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
Βάζετε σε λεκανίτσα το αλεύρι και ρίχνετε το μισό γάλα κρύο. Ανακατεύετε με ξύλινο κουτάλι ως να γίνει ένα μείγμα λείο χωρίς σβόλους. Προσθέστε τα αυγά ανακατεύοντας καλά να ενωθούν. Ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα. Η ζύμη αυτή είναι σχεδόν σαν κουρκούτι. Αν είναι σφιχτή ρίχνετε λίγο ακόμα γάλα και την αραιώνετε. Αφήνετε τη ζύμη για 12 ώρες. σκεπασμένη πριν να τη χρησιμοποιήσετε.