Βάζουμε 1300 γρ. κονιάκ σ' ένα γαλόνι, ρίχνουμε δύο χούφτες ψιλοκομμένες φλούδες πορτοκαλιών ή μανταρινιών, λίγη κανέλλα, γαρύφαλλα, ζάχαρη όση θέλουμε. Το αφήνουμε 15-20 μέρες στον ήλιο. Το σουρώνουμε, το φιλτράρουμε με χάρτινο χωνί.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την: Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 | Από την: Μαρία
Στην κατηγορία : 25 Ιουλίου, Σπιτικά λικέρ
2020 - 2025
Powered by : Blogger