3 τομάτες χωρίς σπόρια χοντροκομμένες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 αγγούρι ξεφλουδισμένο και χοντροκομμένο
1/2 κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
1/4 κρεμμύδι χοντροκομμένο
2 φέτες ψωμί του τοστ
1/2 σκελίδα σκόρδου
2 σταγόνες ταμπάσκο
1 κουτί χυμός λαχανικών 125 ml
Αλάτι - πιπέρι
2 κ. γλ. γιαούρτι
Ρίχνουμε τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, ώσπου η σούπα να έχει λεία υφή. Μεταφέρουμε τη σούπα σε μπολ και αλατοπιπερώνουμε. Καλύπτουμε με μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Την σερβίρουμε κρύα, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, γαρνίρουμε με το γιαούρτι και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί.