Υλικά
4 τομάτες ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 αβοκάντο
Δυόσμος
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά σούπας ξύδι βαλσάμικο
100 γρ. κατίκι
1 κουταλιά σούπας κολοκυθόσποροι
Αλάτι
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε τις τομάτες και την πιπεριά. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και τη φλούδα και κόβουμε τη σάρκα σε φέτες. Προσθέτουμε το αβοκάντο και τα φύλλα δυόσμου. Σε μικρό μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο ξύδι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Γαρνίρουμε τη σαλάτα με το κατίκι, πασπαλίζουμε με τους κολοκυθόσπορους, αλατίζουμε και σερβίρουμε.