1 ½ κιλό ψάρια διάφορα μικρά και μεγάλα και λίγες μαρίδες
1-2 καβούρια
3-4 κρεμμύδια
2 τομάτες φρέσκες μέτριες
3-4 πατάτες
1 ποτήρι του νερού λάδι
σέλινο
Αλάτι, πιπέρι, λεμόνι
Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό, τα κρεμμύδια, το σέλινο, το λάδι και τις τομάτες. Σκεπάζετε και αφήνετε να βράσουν 1/4 της ώρας, μετά ρίχνετε τα ψάρια, τις γαρίδες και τα καβούρια. Ρίχνετε πιπέρι κι αν χρειάζεται και λίγο αλάτι. Τα αφήνετε να βράσουν 20'. Πριν τα κατεβάσετε, ρίχνετε 1-2 λεμόνια στυμμένα. Σερβίρετε τα ψάρια μαζί με το ζουμί.