1 κιλό σπανάκι
2 πράσα
Άνηθο
Μαϊντανό
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 αυγά
1/2 κιλό φέτα
Πιπέρι
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τα πράσα. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαραθούν. Μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφού στρώσουμε τα ανάλογα φύλλα στο ταψί προσθέτουμε τη γέμιση. Αλείφουμε τα πάνω φύλλα με λάδι και ψήνουμε για μία ώρα.