spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ψωμί

0

Κατηγορία : ,

Διαλύετε σε 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό  50 γρ. μαγιά με 2 κουταλιές σούπας αλάτι και λίγο γλυκάνισο. Τα ρίχνετε σε μια λεκάνη και προσθέτετε 2 φλιτζάνια αλεύρι από 2 κιλά. Αφήνετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. Μετά προσθέτετε 1½ φλιτζάνι χλιαρό νερό, για να διαλυθεί το ζυμάρι και ρίχνετε το υπόλοιπο αλεύρι. Ζυμώνετε για 40' ρίχνοντας 2-3 φλιτζάνια νερό, μέχρι να γίνει ζύμη αφράτη. Πλάθουμε 5-6 φρατζόλες, τις χαράζουμε και τις αφήνουμε σκεπασμένες με ζεστό πανί να φουσκώσουν. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 45'.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου