Δένετε 2 κιλά ουρά ή στρογγυλό και το κοκκινίζετε με ½ φλυτζάνι βούτυρο, σε δυνατή φωτιά. Σοτάρετε 2 καρότα, 2 κρεμμύδια, 4 σκελίδες σκόρδο. Τα προσθέτετε στο κρέας, μαζί με 1 φλυτζάνι τσαγιού κρασί κόκκινο. Το αφήνετε να σιγοψηθεί για 3-4 ώρες.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 18 Σεπτεμβρίου, Μοσχάρι
Powered by : Blogger