Αλέθετε 1 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα και τα χτυπάτε με ½ κιλό ζάχαρη να ενωθούν καλά. Προσθέτετε ¾ φλυτζανιού σιμιγδάλι ψιλό, χυμό 1 λεμονιού και 1 φλυτζάνι τσαγιού ανθόνερο. Πλάθετε αμυγδαλωτά σε σχήμα αχλαδιού και τα βάζετε σε ταψί με ένα γαρύφαλλο στο καθένα. Ψήνετε στους 175 βαθμούς για 20'. Όταν ψηθούν τ' αφήνετε να κρυώσουν, τα βουτάτε σε ανθόνερο και τα τυλίγετε αμέσως στην άχνη. Τ' αφήνετε να κρυώσουν καλά και τα ξανατυλίγετε στην άχνη.