Ανακατεύετε ½ κιλό κρεμμύδια τριμμένα, ½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 2 κουταλιές σούπας δυόσμο, 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη. Παίρνετε κουταλιές από τον χυλό και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 3 Σεπτεμβρίου, Λαχανικά
Powered by : Blogger