Κόβουμε 1 κιλό κρέας σε κομματάκια, το αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε σε ½ φλυτζάνι βούτυρο. Το σβήνουμε 1 φλυτζάνι κρασί κόκκινο, προσθέτουμε 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο, δάφνη και θυμάρι. Αφήνουμε να σιγοψηθεί λίγα λεπτά. Ρίχνουμε αρκετό νερό ώστε να το σκεπάσει και το ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για 1 ½ ώρα. Σοτάρουμε 1 κιλό κρεμμυδάκια με ½ φλυτζάνι βούτυρο. Τα ρίχνουμε στο κρέας, μαζί με 1 κουταλιά τοματοπελτέ. Αφήνουμε να σιγοψηθεί για 1 ώρα περίπου.