1 λάχανο μέτρο
1 κρεμμύδι
1 φλυτζάνι τσαγιού ρύζι
1 φλυτζάνι λάδι
1 κουταλιά πελτέ
Αλάτι
Πιπέρι
Πλένουμε το λάχανο και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε ελαφρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το λάχανο. Διαλύουμε τον πελτέ σε ένα ποτήρι νερό και το βάζουμε μαζί με το λάχανο. Αφήνουμε να βράσει λίγο και βάζουμε άλλα τρία φλυτζάνια νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει βάζουμε και το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει 20' ακόμα.