6 φέτες ψάρι πέρκα
2 φλυτζάνια κρασί
2 φλυτζάνια νερό
2 κρεμμύδια
2 γαρύφαλλα
Αλάτι
Πιπέρι
6 πράσα
Μοσχοκάρυδο
Βούτυρο
Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρασί , το νερό, τα κρεμμύδια κομμένα, τα γαρύφαλλα και τα αφήνουμε να βράσουν. Καθαρίζουμε τα πράσα, τα κόβουμε και τα προσθέτουμε στο ζωμό. Βράζουν για 5'. Βάζουμε στη συνέχεια το ψάρι και το βράζουμε για άλλα 10'. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και το μοσχοκάρυδο.