3 φλυτζάνια αλεύρι
3 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
1 κουταλάκι αλάτι
½ φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
⅓ φλυτζανιού βιτάμ
1 φλυτζάνι γάλα
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το πάουντερ. Ζυμώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε το τυρί και το γάλα κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1 εκ.. Την κόβουμε με φορμάκια διάφορα. Τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 15'.